Vleesgerecht
10 min
20 min

Sucadelappen met Spruiten en Paprikasaus

Een rijke en hartige maaltijd boordevol smaak, waarbij de malse sucadelappen heerlijk worden gecombineerd met spruiten en een romige oranje paprikasaus. Dit gerecht biedt een perfecte balans tussen vlees en groenten en is ideaal voor een snel maar indrukwekkend diner.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Sucadelappen
      stuks
    • Rode ui
      stuk
    • Oranje paprika
      stuk
    • Aardappelen
      400 gram
    • Spruiten
      200 gram
    • Knoflookteentjes
      stuks
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en braad de sucadelappen aan beide zijden bruin.
    • 2
      Snijd de rode ui en knoflook fijn, voeg toe aan de pan en fruit tot de ui glazig is.
    • 3
      Voeg de spruiten toe en bak deze enkele minuten mee.
    • 4
      Snijd de oranje paprika in reepjes en roer door het vlees- en groentemengsel.
    • 5
      Kook ondertussen de aardappelen in een aparte pan en voeg zout naar smaak toe.
    • 6
      Laat het geheel sudderen met de deksel op de pan en breng op smaak met peper en zout.
    • 7
      Serveer de sucadelappen met de spruiten en paprikasaus naast de gekookte aardappelen.
2025 © Eerlijk Eten