Vleesgerecht
10 min
20 min
Sucadelappen met Spruiten en Paprikasaus

Een rijke en hartige maaltijd boordevol smaak, waarbij de malse sucadelappen heerlijk worden gecombineerd met spruiten en een romige oranje paprikasaus. Dit gerecht biedt een perfecte balans tussen vlees en groenten en is ideaal voor een snel maar indrukwekkend diner.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Sucadelappen2 stuks
- Rode ui1 stuk
- Oranje paprika1 stuk
- Aardappelen400 gram
- Spruiten200 gram
- Knoflookteentjes2 stuks
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en braad de sucadelappen aan beide zijden bruin.
- 2Snijd de rode ui en knoflook fijn, voeg toe aan de pan en fruit tot de ui glazig is.
- 3Voeg de spruiten toe en bak deze enkele minuten mee.
- 4Snijd de oranje paprika in reepjes en roer door het vlees- en groentemengsel.
- 5Kook ondertussen de aardappelen in een aparte pan en voeg zout naar smaak toe.
- 6Laat het geheel sudderen met de deksel op de pan en breng op smaak met peper en zout.
- 7Serveer de sucadelappen met de spruiten en paprikasaus naast de gekookte aardappelen.


