Stoofpot
10 min
20 min

Mediterraanse Linzen Shakshuka met Gehakt

Deze Mediterraanse Linzen Shakshuka combineert de aardse smaken van linzen en champignons met de pittige paprika en prei. De toegevoegde couscous maakt het gerecht heerlijk vullend, terwijl de knoflook samen met het gehakt de smaak naar een hoger niveau tilt. Perfect voor een snelle doordeweekse maaltijd.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Linzen
      200 gram
    • Champignons
      150 gram
    • Paprika
      stuks
    • Couscous
      100 gram
    • Gehakt
      300 gram
    • Prei
      stuks
    • Knoflook
      teentjes

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de linzen volgens de instructies op de verpakking en zet apart.
    • 2
      Snijd de champignons, paprika en prei in stukjes en hak de knoflook fijn.
    • 3
      Verwarm wat olie in een grote pan en bak het gehakt rul.
    • 4
      Voeg de knoflook, champignons, paprika en prei toe en bak tot de groenten zacht zijn.
    • 5
      Roer de gekookte linzen en couscous erdoor en laat nog 5 minuten sudderen.
    • 6
      Serveer warm en geniet van deze snelle en smaakvolle maaltijd.
2025 © Eerlijk Eten