Stoofpot
10 min
20 min
Mediterraanse Linzen Shakshuka met Gehakt

Deze Mediterraanse Linzen Shakshuka combineert de aardse smaken van linzen en champignons met de pittige paprika en prei. De toegevoegde couscous maakt het gerecht heerlijk vullend, terwijl de knoflook samen met het gehakt de smaak naar een hoger niveau tilt. Perfect voor een snelle doordeweekse maaltijd.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Linzen200 gram
- Champignons150 gram
- Paprika1 stuks
- Couscous100 gram
- Gehakt300 gram
- Prei1 stuks
- Knoflook2 teentjes
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de linzen volgens de instructies op de verpakking en zet apart.
- 2Snijd de champignons, paprika en prei in stukjes en hak de knoflook fijn.
- 3Verwarm wat olie in een grote pan en bak het gehakt rul.
- 4Voeg de knoflook, champignons, paprika en prei toe en bak tot de groenten zacht zijn.
- 5Roer de gekookte linzen en couscous erdoor en laat nog 5 minuten sudderen.
- 6Serveer warm en geniet van deze snelle en smaakvolle maaltijd.





