Pannetje
10 min
20 min

Snel Fris Courgette Vispannetje

Dit eenvoudige maar smaakvolle gerecht combineert de frisheid van courgette met de delicate smaak van witte vis. Perfect voor een lichte, gezonde maaltijd die snel bereid kan worden. De zachte en geurige combinatie van groenten en vis maakt dit een ideaal gerecht voor een drukke doordeweekse avond.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Courgette
      stuks
    • Witte visfilet
      400 gram
    • Ui
      stuk
    • Kersentomaatjes
      250 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Citroensap
      eetlepel
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
    • 2
      Snijd de ui en knoflook fijn en voeg deze toe aan de pan. Bak ze tot ze zacht zijn.
    • 3
      Snijd de courgettes in plakjes en halveer de kersentomaatjes. Voeg deze toe aan de pan en bak ze ongeveer 5 minuten.
    • 4
      Snijd de witte visfilet in stukjes en voeg deze toe aan de pan. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
    • 5
      Laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen, tot de vis gaar is. Serveer het gerecht warm.
2025 © Eerlijk Eten