Pannetje
10 min
20 min
Snel Fris Courgette Vispannetje

Dit eenvoudige maar smaakvolle gerecht combineert de frisheid van courgette met de delicate smaak van witte vis. Perfect voor een lichte, gezonde maaltijd die snel bereid kan worden. De zachte en geurige combinatie van groenten en vis maakt dit een ideaal gerecht voor een drukke doordeweekse avond.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Courgette2 stuks
- Witte visfilet400 gram
- Ui1 stuk
- Kersentomaatjes250 gram
- Olijfolie2 eetlepels
- Knoflook2 teentjes
- Citroensap1 eetlepel
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
- 2Snijd de ui en knoflook fijn en voeg deze toe aan de pan. Bak ze tot ze zacht zijn.
- 3Snijd de courgettes in plakjes en halveer de kersentomaatjes. Voeg deze toe aan de pan en bak ze ongeveer 5 minuten.
- 4Snijd de witte visfilet in stukjes en voeg deze toe aan de pan. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
- 5Laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen, tot de vis gaar is. Serveer het gerecht warm.





