Roerbakschotel
10 min
20 min
Snelle Kipfilet met Groente Medley

Deze makkelijke maaltijd combineert malse kipfilet met een levendige mix van tomaat, paprika en courgette. Het gerecht is snel te bereiden en perfect voor een doordeweekse avond. Alles wordt in één pan gekookt, en de toegevoegde kruiden geven het een heerlijk Mediterraans tintje.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kipfilet2 stuks
- Tomaat2 stuks
- Paprika1 stuks
- Courgette1 stuks
- Champignons150 gram
- Olijfolie2 eetlepels
- Knoflook2 teentjes
- Kruidenmix1 theelepel
- Zout0.5 theelepel
- Peper0.5 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de tomaten, paprika, courgette en champignons in stukken.
- 2Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Voeg de kipblokjes toe en bak ze goudbruin.
- 3Voeg de knoflook toe en bak deze kort mee voordat je de groenten toevoegt.
- 4Strooi de kruidenmix, zout en peper over het geheel en roer alles goed door.
- 5Bak de groenten totdat ze gaar maar nog wel knapperig zijn, ongeveer 8-10 minuten.
- 6Serveer de kip met groente medley direct vanuit de pan.





