Pannengerecht
10 min
20 min

Romige Kabeljauw met Broccoli en Champignons

Dit gerecht biedt een romige textuur door de kabeljauw, verrijkt met voedzame broccoli en champignons. In slechts 30 minuten zet je een geurig diner op tafel dat perfect past bij de Franse keuken. Dit eenvoudige recept is perfect voor een drukke doordeweekse avond.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kabeljauwfilet
      stuks
    • Broccoli
      stuk
    • Champignons
      250 gram
    • Room
      200 milliliter
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Citroen
      stuk
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de broccoli in roosjes en de champignons in plakjes. Hak de knoflook fijn.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en voeg de knoflook toe. Bak deze kort aan totdat de geur vrijkomt.
    • 3
      Voeg de kabeljauwfilets toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.
    • 4
      Voeg de champignons en broccoli toe aan de pan en roerbak ze samen met de kabeljauw.
    • 5
      Giet de room erbij en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken totdat de broccoli beetgaar is.
    • 6
      Breng op smaak met zout, peper en een scheutje citroensap. Serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten