Hoofdgerecht
10 min
20 min

Kipshoarma Met Smeuïge Knoflook-Bloemkoolpuree

Deze verrukkelijke combinatie van kruidige kipshoarma en een zachte knoflook-bloemkoolpuree biedt een moderne twist op een klassiek comfort food. Met een combinatie van intense smaken en romige texturen, is dit gerecht een perfecte keuze voor een snelle doordeweekse maaltijd vol voldoening.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kipshoarma
      400 gram
    • Bloemkool
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Melk
      100 milliliter
    • Boter
      30 gram
    • Peper
      theelepel
    • Zout
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verhit een eetlepel olijfolie in een grote pan en bak de kipshoarma goudbruin en gaar in ongeveer 10 minuten.
    • 2
      Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes en kook ze in een pan met gezouten water tot ze zacht zijn, ongeveer 8-10 minuten.
    • 3
      Giet de bloemkool af en pureer samen met knoflook, melk, boter, peper en zout tot een gladde puree.
    • 4
      Serveer de kipshoarma op een bedje van bloemkoolpuree en besprenkel met de overgebleven olijfolie.
2025 © Eerlijk Eten