Roerbakgerecht
10 min
20 min

Groentepannetje met Knolselder Puree

Dit gerecht combineert een romige knolselderij puree met een levendige mix van gebakken champignons, paprika en tomaten, afgewerkt met gesmolten kaas. Geniet van de heerlijke smaken in slechts 30 minuten. Perfect voor een doordeweekse avond waar snelheid en smaak samenkomen.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Geraspte kaas
      100 gram
    • Champignons
      200 gram
    • Paprika
      stuk
    • Knolselderij
      0.5 stuk
    • Aardappelen
      300 gram
    • Tomaten
      stuks
    • Uien
      stuk

    Aan de slag

    • 1
      Schil en snijd de aardappelen en knolselderij in gelijke stukken en kook deze in een pan met water gedurende 15 minuten tot ze gaar zijn.
    • 2
      Snijd de champignons, paprika, tomaten en ui in stukjes en bak ze in een koekenpan met wat olie tot ze zacht en licht gebruind zijn.
    • 3
      Giet de aardappelen en knolselderij af en pureer ze samen tot een gladde puree. Voeg indien nodig een beetje melk of boter toe voor extra romigheid.
    • 4
      Breng de groentepuree op smaak met peper en zout en leg deze op een bord. Schep het groentemengsel erover en bestrooi met geraspte kaas.
    • 5
      Serveer direct, zodat de kaas nog heerlijk smelt over de groenten.
2025 © Eerlijk Eten