Roerbakschotel
10 min
20 min

Sappige Ananas Biefstuk Fiesta

Geniet van deze heerlijke en makkelijke biefstukschotel met een tropische twist. De combinatie van sappige biefstuk, zoete ananas en knapperige komkommer zorgt voor een perfecte balans van smaken. Dit gerecht is snel klaar en biedt een verrassende smaaksensatie die doet denken aan een zonnige dag in de tropen.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Biefstuk
      400 gram
    • Ananas
      stuk
    • Komkommer
      stuk
    • Rode paprika
      stuk
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de biefstuk in dunne plakken en marineer deze met sojasaus, fijngehakte knoflook, zout en peper.
    • 2
      Schil de ananas en snijd deze in kleine stukjes. Snijd de komkommer en paprika in dunne reepjes.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok en bak de gemarineerde biefstuk op hoog vuur tot deze bruin en gaar is.
    • 4
      Voeg de ananas, komkommer en paprika toe aan de pan en roerbak alles samen nog 5 minuten.
    • 5
      Serveer het gerecht warm, eventueel met rijst of noedels.
2025 © Eerlijk Eten