Pan gerecht
10 min
20 min
Heerlijke Smaakexplosie van Gehakt en Appel

Deze snelle Hollandse maaltijd combineert sappig gehakt met de subtiele zoetheid van appel en de hartige smaak van ui. Binnen 30 minuten staat er een smaakvol gerecht op tafel dat zowel makkelijk te maken is als heerlijk smaakt. Perfect voor een doordeweeks diner!
Personen
-
+
Ingrediënten
- Gehakt400 gram
- Appel1 stuks
- Ui1 stuks
- Aardappels500 gram
- Zout1 theelepel
- Peper0.5 theelepel
- Olijfolie2 eetlepels
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Schil de aardappels en snijd deze in kleine blokjes. Kook ze in gezouten water tot ze gaar zijn.
- 2Snipper de ui en snijd de appel in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui glazig.
- 3Voeg het gehakt toe aan de ui en bak het rul. Voeg daarna de appelstukjes toe en laat even meebakken.
- 4Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Voeg de gekookte aardappelblokjes toe en schep alles goed om.





