Pan gerecht
10 min
20 min

Heerlijke Smaakexplosie van Gehakt en Appel

Deze snelle Hollandse maaltijd combineert sappig gehakt met de subtiele zoetheid van appel en de hartige smaak van ui. Binnen 30 minuten staat er een smaakvol gerecht op tafel dat zowel makkelijk te maken is als heerlijk smaakt. Perfect voor een doordeweeks diner!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Gehakt
      400 gram
    • Appel
      stuks
    • Ui
      stuks
    • Aardappels
      500 gram
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      0.5 theelepel
    • Olijfolie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Schil de aardappels en snijd deze in kleine blokjes. Kook ze in gezouten water tot ze gaar zijn.
    • 2
      Snipper de ui en snijd de appel in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui glazig.
    • 3
      Voeg het gehakt toe aan de ui en bak het rul. Voeg daarna de appelstukjes toe en laat even meebakken.
    • 4
      Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Voeg de gekookte aardappelblokjes toe en schep alles goed om.
2025 © Eerlijk Eten