Eenpansgerecht
10 min
20 min
Hartige Gehakt-Bulgur Pan

Deze Hartige Gehakt-Bulgur Pan is een makkelijk te maken maaltijd boordevol groenten en smaak. Met ingrediënten zoals wortels, sjalotjes en champignons gecombineerd met gehakt en bulgur, is dit gerecht niet alleen voedzaam maar ook lekker. Binnen 30 minuten tover je een heerlijke maaltijd op tafel die perfect past bij de Midden-Oosterse keuken.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Gehakt240 gram
- Bulgur120 gram
- Wortels1.6 stuks
- Sjalotjes1.6 stuks
- Champignons120 gram
- Bleekselderij1.6 stengels
- Olijfolie1.6 eetlepels
- Knoflook1.6 teentjes
- Komijnpoeder0.8 theelepel
- Paprikapoeder0.8 theelepel
- Zout0.8 theelepel
- Peper0.4 theelepel
- Groentebouillon320 milliliter
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
- 2Voeg het gehakt toe en bak het rul.
- 3Voeg de gehakte sjalotjes, wortels in blokjes, champignons en bleekselderij toe aan de pan en bak voor 5 minuten.
- 4Roer de knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper erdoor en bak nog een minuut.
- 5Voeg de bulgur en groentebouillon toe en breng aan de kook.
- 6Laat zachtjes sudderen met de deksel op de pan tot de bulgur gaar is, ongeveer 12-15 minuten.
- 7Serveer direct en geniet van dit smakelijke eenpansgerecht.





