Eenpansgerecht
10 min
20 min

Hartige Gehakt-Bulgur Pan

Deze Hartige Gehakt-Bulgur Pan is een makkelijk te maken maaltijd boordevol groenten en smaak. Met ingrediënten zoals wortels, sjalotjes en champignons gecombineerd met gehakt en bulgur, is dit gerecht niet alleen voedzaam maar ook lekker. Binnen 30 minuten tover je een heerlijke maaltijd op tafel die perfect past bij de Midden-Oosterse keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Gehakt
      240 gram
    • Bulgur
      120 gram
    • Wortels
      1.6 stuks
    • Sjalotjes
      1.6 stuks
    • Champignons
      120 gram
    • Bleekselderij
      1.6 stengels
    • Olijfolie
      1.6 eetlepels
    • Knoflook
      1.6 teentjes
    • Komijnpoeder
      0.8 theelepel
    • Paprikapoeder
      0.8 theelepel
    • Zout
      0.8 theelepel
    • Peper
      0.4 theelepel
    • Groentebouillon
      320 milliliter

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
    • 2
      Voeg het gehakt toe en bak het rul.
    • 3
      Voeg de gehakte sjalotjes, wortels in blokjes, champignons en bleekselderij toe aan de pan en bak voor 5 minuten.
    • 4
      Roer de knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper erdoor en bak nog een minuut.
    • 5
      Voeg de bulgur en groentebouillon toe en breng aan de kook.
    • 6
      Laat zachtjes sudderen met de deksel op de pan tot de bulgur gaar is, ongeveer 12-15 minuten.
    • 7
      Serveer direct en geniet van dit smakelijke eenpansgerecht.
2025 © Eerlijk Eten