Ovenschotel
10 min
20 min

Romige Ovenschotel met Spruiten en Champignons

Deze romige pastaschotel combineert het aardse karakter van champignons met de pittigheid van spruiten en de romigheid van roomkaas. Parmezaanse kaas voegt een rijke diepgang toe, terwijl een snufje paprikapoeder alles oppept. Perfect voor een snel en smakelijk diner zonder vlees.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Champignons
      200 gram
    • Spruiten
      300 gram
    • Roomkaas
      150 gram
    • Paprikapoeder
      theelepel
    • Ui
      stuk
    • Pasta
      250 gram
    • Parmezaanse kaas
      50 gram

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 2
      Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes.
    • 3
      Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de ui en champignons tot ze goudbruin zijn.
    • 4
      Voeg de spruiten toe en bak nog 5 minuten mee.
    • 5
      Roer de roomkaas erdoor en voeg paprikapoeder en zout naar smaak toe.
    • 6
      Meng de gekookte pasta door het groentemengsel en doe alles in een ovenschaal.
    • 7
      Bestrooi met Parmezaanse kaas en zet de schaal 10 minuten onder de grill tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
2025 © Eerlijk Eten