Salade
10 min
10 min

Couscous met Appel en Walnoten

Dit heerlijke gerecht combineert de lichte textuur van couscous met de zoetheid van appel en de knapperigheid van walnoten. Het gerecht is eenvoudig te bereiden en perfect voor een doordeweekse avond. Het is rijk aan smaak, maar toch luchtig en verfrissend. Ideaal voor liefhebbers van mediterrane smaken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Couscous
      200 gram
    • Appel
      stuks
    • Walnoten
      50 gram
    • Bleekselderij
      stengels
    • Rozijnen
      50 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Citroensap
      eetlepel
    • Zout
    • Peper

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
    • 2
      Snijd de appel in kleine stukjes en hak de walnoten grof. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes.
    • 3
      Meng de couscous met de appel, walnoten, bleekselderij en rozijnen in een grote kom.
    • 4
      Voeg de olijfolie en citroensap toe en breng op smaak met zout en peper. Meng goed door elkaar.
    • 5
      Serveer de salade onmiddellijk of bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
2025 © Eerlijk Eten