Eenpansgerecht
10 min
20 min

Portobello en Flespompoen Feestmaaltijd

Deze feestelijke maaltijd combineert de aardse smaken van portobello met de zoetigheid van flespompoen. Het snelle gerecht is ideaal voor een doordeweekse avond en heeft een Mediterraanse flair, wat zorgt voor een lichte en smakelijke ervaring.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Portobello
      stuks
    • Flespompoen
      stuks
    • Paprika
      stuks
    • Couscous
      200 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel
    • Verse peterselie
      10 gram

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de flespompoen in blokjes en leg ze samen met de gehalveerde portobello's op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper.
    • 2
      Bak de portobello's en flespompoen 15-20 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze gaar en licht gebakken zijn.
    • 3
      Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Meng met fijngehakte knoflook en gehakte paprika voor extra smaak.
    • 4
      Serveer de gebakken portobello's en flespompoen op een bedje van couscous en garneer met verse peterselie.
2025 © Eerlijk Eten