Roerbakgerecht
10 min
20 min

Snel Romige Romanesco Roerbakspecial

Dit gerecht combineert de unieke smaak van romanesco met kleurrijke paprika's en malse rundergehakt in een romige saus. Het geheel wordt snel geroerbakt voor een gezonde en heerlijke maaltijd die binnen 30 minuten op tafel staat. Perfect voor doordeweekse avonden wanneer tijd van essentieel belang is.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Romanesco
      stuks
    • Rode paprika
      stuks
    • Rundergehakt
      300 gram
    • Kastanje champignons
      200 gram
    • Ui
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel
    • Kookroom
      100 milliliter

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de romanesco in kleine roosjes, de rode paprika en ui in reepjes, en hak de knoflook fijn.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook enkele minuten aan.
    • 3
      Voeg het rundergehakt toe en bak tot het bruin is. Voeg vervolgens de romanesco en kastanje champignons toe en bak nog 5 minuten.
    • 4
      Voeg de rode paprika toe en bak nog eens 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
    • 5
      Roer de kookroom erdoor en laat 2 minuten sudderen. Serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten