Roerbakgerecht
10 min
20 min

Snelle Biefstukreepjes met Groente Fiesta

Geniet van een heerlijk en snel te bereiden gerecht dat indruk maakt met zijn eenvoud en smaak. Perfect voor drukke avonden, combineert deze maaltijd malse biefstukreepjes met kleurrijke groenten zoals paprika, champignon, rode ui en aardappel. Een eetervaring die zowel voedzaam als bevredigend is.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Biefstukreepjes
      300 gram
    • Champignon
      150 gram
    • Paprika
      stuks
    • Rode ui
      stuks
    • Aardappel
      stuks
    • Sojasaus
      eetlepel
    • Olijfolie
      eetlepel
    • Peper
      theelepel
    • Zout
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de champignons in plakjes, de paprika in reepjes, en de rode ui in dunne ringen.
    • 2
      Schil de aardappels en snijd ze in kleine blokjes.
    • 3
      Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
    • 4
      Bak de biefstukreepjes in de pan voor 3-4 minuten totdat ze mooi bruin zijn.
    • 5
      Voeg de gesneden groenten en aardappelblokjes toe aan de pan en roerbak gedurende 10 minuten.
    • 6
      Giet de sojasaus over het geheel en kruid met peper en zout naar smaak.
    • 7
      Roerbak nog eens 3-4 minuten totdat alles goed gemengd is en de groenten gaar zijn.
2025 © Eerlijk Eten