Roerbakgerecht
10 min
20 min
Snelle Biefstukreepjes met Groente Fiesta

Geniet van een heerlijk en snel te bereiden gerecht dat indruk maakt met zijn eenvoud en smaak. Perfect voor drukke avonden, combineert deze maaltijd malse biefstukreepjes met kleurrijke groenten zoals paprika, champignon, rode ui en aardappel. Een eetervaring die zowel voedzaam als bevredigend is.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Biefstukreepjes300 gram
- Champignon150 gram
- Paprika1 stuks
- Rode ui1 stuks
- Aardappel2 stuks
- Sojasaus4 eetlepel
- Olijfolie2 eetlepel
- Peper1 theelepel
- Zout1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de champignons in plakjes, de paprika in reepjes, en de rode ui in dunne ringen.
- 2Schil de aardappels en snijd ze in kleine blokjes.
- 3Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
- 4Bak de biefstukreepjes in de pan voor 3-4 minuten totdat ze mooi bruin zijn.
- 5Voeg de gesneden groenten en aardappelblokjes toe aan de pan en roerbak gedurende 10 minuten.
- 6Giet de sojasaus over het geheel en kruid met peper en zout naar smaak.
- 7Roerbak nog eens 3-4 minuten totdat alles goed gemengd is en de groenten gaar zijn.


