Stoofschotel
10 min
20 min

Herfstige Groente Stoofschotel Uit De Pan

Deze smakelijke stoofschotel combineert de rijke smaken van prei, champignons, pompoen en ui in een heerlijk gerecht. Perfect voor een doordeweekse avondmaaltijd waarin je in slechts 30 minuten kunt genieten van een voedzame en vullende maaltijd. De eenvoud van de bereiding en de unieke smaakcombinaties maken dit gerecht een must-try voor de herfst.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Prei
      stuks
    • Champignons
      250 gram
    • Pompoen
      stuks
    • Ui
      stuks

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de prei en uien in dunne ringen en hak de champignons in plakjes. Schil de pompoen en snijd deze in blokjes.
    • 2
      Verhit een grote pan op middelhoog vuur en voeg een scheutje olie toe. Bak de ui en prei tot ze zacht zijn.
    • 3
      Voeg de champignons en pompoen toe aan de pan en bak alles gedurende 10 minuten tot de pompoen gaar is.
    • 4
      Breng op smaak met zout en peper. Serveer warm met eventueel wat knapperig brood.
2025 © Eerlijk Eten