• Airfryer

  Het gemak van een keramische airfryer

  In veel van mijn recepten gebruik ik de airfryer. Als je hem nog niet gebruikt in je keuken, kan ik je verzekeren dat hij een echte 'handige harry' is. Mijn keramische airfryer is een geweldig apparaat voor mij als bewuste kok. Hij verbruikt aanzienlijk minder stroom dan mijn gewone oven en ik heb er een mini fornuisje bij in de keuken. Wat vooral top is de PFAS-vrije keramische coating, die garandeert dat er geen giftige stoffen in het voedsel terechtkomen zoals bij vele oudere modellen airfryers.

  Wij gebruiken in onze keuken de Wartmann keramische heteluchfriteuse / airfryer met een capaciteit van 5.7 liter en 10 voorgeprogrammeerde kookinstellingen. Hiermee kan je een verscheidenheid aan gerechten bereiden, van heerlijke friet tot perfect geroosterde groenten. Ik vind het erg makkelijk bij het maken, bedenken en uitproberen van mijn recepten. En het scheelt me veel tijd ipv elke keer de oven voorverwarmen is deze binnen 1-2 minuten op temperatuur.

  En natuurlijk is het leven al duur genoeg en daarom hebben we een mooie aanbieding voor jullie gemaakt, handig voor de kerst. 

  De EerlijkEten klanten kunnen deze cooker met 20 euro korting aanschaffen bij koksland.nl op de website. Dus geen 159 euro maar 139 euro incl verzendkosten.

  Gebruik de kortingscode bij het afrekenen in de winkelwagen: EerlijketenWM2203  en krijg deze 'handige harry' binnen 10 werkdagen in huis.

  Meer informatie lezen en/of bestellen kan via deze link. https://koksland.nl/product/keramische-heteluchfriteuse-airfryer-wartmann/

Deel dit artikel met je omgeving