• Slowcooker

  Onze handige snelle keukenhulp

  We gaan langzaam de winter in, de tijd voor stoofpotten, chili's, suddervlees en nog veel meer winterse gerechten. In sommige recepten op de website geven we het al vaak aan dat het gerecht geschikt is voor een slow- of pressurecooker. 

  Mocht je nog niet een hebben en nadenken over de aanschaf ervan, kies je voor een keukenapparaat dat de bereidingstijden aanzienlijk verkort, wat je leven gemakkelijker kan maken, vooral als je een druk schema hebt. De hoge druk in de pan verhoogt de kooktemperatuur, waardoor voedsel sneller gaart dan met traditionele kookmethoden. Dit betekent dat gerechten die normaal uren nodig hebben om te sudderen of stoven, zoals stoofpotten of peulvruchten, in een fractie van de tijd bereid kunnen worden. Als voorbeeld maak je Spare-ribs in slechts 15 minuten, een hele kip of suddervlees in maar 40 minuten en is je risotto klaar in 15 minuten

  Bovendien ben je met een snelkookpan in staat om energie te besparen, aangezien het apparaat efficiënter werkt en minder tijd nodig heeft om het voedsel te garen. Je zult ook merken dat je minder water nodig hebt bij het koken, wat helpt om meer van de voedingsstoffen in je eten te behouden.

  Qua gebruiksgemak is een snelkookpan vrij eenvoudig. Je plaatst de ingrediënten in de pan, sluit het deksel, stel de druk in en laat het koken. Veel moderne snelkookpannen hebben verschillende functies en vooraf ingestelde programma's die het proces nog eenvoudiger maken. Daarnaast kun je met sommige modellen sauteren, stomen, sous-vide, risotto-, chili-, en slow koken, waardoor het een veelzijdig apparaat is dat verschillende kooktechnieken ondersteunt.

  Wij gebruiken in onze keuken de betrouwbare multifunctionele Espressions smart pressurecooker met zeer veel functies en een rvs binnenpan van 5.7 liter zonder nare pfas coatings.

  En natuurlijk is het leven al duur genoeg en daarom hebben we een mooie aanbieding voor jullie gemaakt, de EerlijkEten klanten kunnen deze cooker met 20 euro korting aanschaffen bij koksland.nl op de website. Gebruik de kortingscode in de winkelwagen: EerlijketenEP6005   en krijg deze cooker binnen 7 werkdagen in huis.

  Meer informatie, zie https://koksland.nl/product/espressions-smart-pressure-cooker-5-7l-inclusief-sous-vide-functie-ep6005/

Deel dit artikel met je omgeving