• Pizza

  Pizza Creativiteitswedstrijd

  Liefhebbers van pizza en culinaire creativiteit opgelet! Heb jij ooit gedroomd van het creëren van jouw unieke, kenmerkende pizza die mensen doet watertanden? Dan is dit jouw kans om te schitteren! We presenteren met trots de "Pizza Creativiteitswedstrijd", waarbij de kunst van het pizza maken centraal staat, met een twist: we beginnen allemaal met dezelfde kant-en-klare pizzabodem.

  Hoe werkt het?

  Het draait allemaal om innovatie en originaliteit. Begin met onze vooraf geselecteerde kant-en-klare pizzabodem en laat je verbeelding de vrije loop. Of je nu gaat voor zoete, zure, pittige of een mix van smaken, we zijn op zoek naar pizza's die echt uniek en vernieuwend zijn.

  Wat moet je doen?

  Gebruik de pizzabodem die in je pakket zit.

  Kies je ingrediënten zorgvuldig uit en maak je unieke pizza.

  Zodra je tevreden bent met je creatie, maak je er een foto van.

  Stuur ons via social media jouw foto samen met een korte beschrijving van je pizza en de gebruikte ingrediënten.

  Wat kun je winnen?

  De winnaar ontvangt niet alleen eeuwige roem als de meest creatieve pizzachef, maar ook een exclusieve kamado grill van koksland.nl twv van 375,- euro. 

  Bovendien wordt jouw winnende pizza-recept op onze website gepubliceerd, zodat iedereen kan genieten van jouw creatieve talent!

  Dus, ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Laat de wereld zien dat een kant-en-klare pizzabodem slechts het begin is van iets magisch. Pak die kans en wie weet word jij wel de ster van de Pizza Creativiteitswedstrijd!

Deel dit artikel met je omgeving