• Veel gestelde vragen

    Waarin verschilt EerlijkEten van HelloFresh?

    Regelmatig stellen mensen ons de vraag in welke opzichten EerlijkEten verschilt van HelloFresh. Er zijn eigenlijk twee fundamentele verschillen: de kwaliteit van de producten en de inhoud van de doos. Dat leggen we graag nader uit:

    1. EerlijkEten vormt een community van Nederlandse boeren die goed omgaan met de omgeving, de natuur en de dieren. Bij ons geen megastallen, geen legbatterij-kippen en geen geplakt vlees. Onze producten komen vers van het land en we zien strikt toe op de kwaliteit. Vandaar ons EerlijkEten Keurmerk, dat wij exclusief verstrekken aan producten die aan onze standaarden voldoen. Bij HelloFresh spelen deze overwegingen allemaal geen rol.
    2. Daarnaast is ons product wezenlijk anders dan dat van HelloFresh. Wij bieden de basisproducten waarmee de leden van onze community vervolgens zélf hun maaltijden kunnen samenstellen. Geen afgemeten porties waarmee je exact moet koken wat van tevoren voor je bedacht is. Hierdoor kunnen wij veel meer ingrediënten leveren en onze klanten een veel ruimere variëteit aan opties bieden. Ook als je bijvoorbeeld een keer eters hebt, of enkele huisgenoten die week weg zijn, kun je met onze box altijd alle kanten op.

Deel dit artikel met je omgeving