Roerbakgerecht
10 min
20 min
Gember-gesmoorde Cote de Veau Fantasie

Deze culinaire verrassing combineert zachte cote de veau met knapperige groenten en oesterzwammen, verrijkt met de frisheid van gember. Eenvoudig, snel en perfect in balans, dit gerecht is ideaal voor liefhebbers van zowel traditionele als moderne smaken.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Cote de veau2 stuks
- Miehoen200 gram
- Courgette1 stuk
- Oesterzwammen150 gram
- Gember20 gram
- Knoflook2 teentjes
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet apart.
- 2Verwarm olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en bak kort totdat ze geuren.
- 3Voeg de koteletten toe aan de pan en bak ze 3-4 minuten aan elke kant totdat ze goudbruin zijn. Haal de koteletten uit de pan en houd ze warm.
- 4Voeg in dezelfde pan de in plakjes gesneden courgette en oesterzwammen toe en roerbak 5-7 minuten totdat ze zacht zijn.
- 5Voeg de gekookte miehoen toe aan de groenten en meng goed. Serveer de koteletten bovenop de miehoen en groenten.