Roerbakgerecht
10 min
20 min

Gember-gesmoorde Cote de Veau Fantasie

Deze culinaire verrassing combineert zachte cote de veau met knapperige groenten en oesterzwammen, verrijkt met de frisheid van gember. Eenvoudig, snel en perfect in balans, dit gerecht is ideaal voor liefhebbers van zowel traditionele als moderne smaken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Cote de veau
      stuks
    • Miehoen
      200 gram
    • Courgette
      stuk
    • Oesterzwammen
      150 gram
    • Gember
      20 gram
    • Knoflook
      teentjes

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet apart.
    • 2
      Verwarm olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en bak kort totdat ze geuren.
    • 3
      Voeg de koteletten toe aan de pan en bak ze 3-4 minuten aan elke kant totdat ze goudbruin zijn. Haal de koteletten uit de pan en houd ze warm.
    • 4
      Voeg in dezelfde pan de in plakjes gesneden courgette en oesterzwammen toe en roerbak 5-7 minuten totdat ze zacht zijn.
    • 5
      Voeg de gekookte miehoen toe aan de groenten en meng goed. Serveer de koteletten bovenop de miehoen en groenten.
2025 © Eerlijk Eten