Ovenschotel
10 min
20 min
Rijkgevulde Knolselderij-Wortel Ovenschotel

Deze knolselderij-wortel ovenschotel is de perfecte makkelijke maaltijd voor doordeweeks. Met de smaken van rokerige rookworst, frisse wortel en zachte knolselderij, is dit gerecht snel te bereiden en smakelijk. De oven doet het meeste werk, terwijl jij kunt genieten van volle smaken die je aan de Hollandse keuken doen denken.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Knolselderij1 stuks
- Wortel3 stuks
- Rookworst1 stuks
- Ui1 stuks
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper1 snufje
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- 2Schil de knolselderij en wortels en snijd ze in blokjes.
- 3Snijd de ui en rookworst in halve ringen.
- 4Verhit olijfolie in een pan en fruit de ui totdat deze glazig is.
- 5Voeg de knolselderij- en wortelblokjes toe en bak kort mee.
- 6Doe alles in een ovenschaal, voeg de rookworst toe en breng op smaak met zout en peper.
- 7Bak de ovenschotel 20 minuten in de oven totdat de groenten gaar zijn.