Ovenschotel
10 min
20 min

Rijkgevulde Knolselderij-Wortel Ovenschotel

Deze knolselderij-wortel ovenschotel is de perfecte makkelijke maaltijd voor doordeweeks. Met de smaken van rokerige rookworst, frisse wortel en zachte knolselderij, is dit gerecht snel te bereiden en smakelijk. De oven doet het meeste werk, terwijl jij kunt genieten van volle smaken die je aan de Hollandse keuken doen denken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Knolselderij
      stuks
    • Wortel
      stuks
    • Rookworst
      stuks
    • Ui
      stuks
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      snufje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
    • 2
      Schil de knolselderij en wortels en snijd ze in blokjes.
    • 3
      Snijd de ui en rookworst in halve ringen.
    • 4
      Verhit olijfolie in een pan en fruit de ui totdat deze glazig is.
    • 5
      Voeg de knolselderij- en wortelblokjes toe en bak kort mee.
    • 6
      Doe alles in een ovenschaal, voeg de rookworst toe en breng op smaak met zout en peper.
    • 7
      Bak de ovenschotel 20 minuten in de oven totdat de groenten gaar zijn.
2025 © Eerlijk Eten