Roerbakgerecht
10 min
20 min

Snelle Kip met Mie en Paksoi

Geniet van een heerlijke Oosterse maaltijd met kip en mie. In slechts 30 minuten zet je een dampende kom op tafel, gevuld met sappige kip, knapperige taugé en frisse paksoi, allemaal gecombineerd met de rijke smaak van ui en knoflook.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kippenbout
      stuks
    • Paksoi
      stuk
    • Mie
      200 gram
    • Ui
      stuk
    • Taugé
      150 gram
    • Knoflook
      tenen
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Peper
      theelepel
    • Zout
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de mie volgens de instructies op de verpakking en laat het goed uitlekken.
    • 2
      Snijd de kippenbout in stukken en bak deze in een wok met sesamolie tot ze goudbruin zijn.
    • 3
      Voeg de fijngesneden ui en knoflook toe en bak tot ze geurig zijn.
    • 4
      Doe de paksoi en taugé in de wok en roerbak alles op hoog vuur gedurende 3 minuten.
    • 5
      Voeg de gekookte mie toe aan de wok samen met de sojasaus, peper en zout en roer alles goed door.
    • 6
      Serveer de mie direct terwijl het nog warm is.
2025 © Eerlijk Eten