Roerbakgerecht
10 min
20 min
Snelle Kip met Mie en Paksoi

Geniet van een heerlijke Oosterse maaltijd met kip en mie. In slechts 30 minuten zet je een dampende kom op tafel, gevuld met sappige kip, knapperige taugé en frisse paksoi, allemaal gecombineerd met de rijke smaak van ui en knoflook.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kippenbout2 stuks
- Paksoi1 stuk
- Mie200 gram
- Ui1 stuk
- Taugé150 gram
- Knoflook2 tenen
- Sojasaus3 eetlepels
- Sesamolie1 eetlepel
- Peper1 theelepel
- Zout1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de mie volgens de instructies op de verpakking en laat het goed uitlekken.
- 2Snijd de kippenbout in stukken en bak deze in een wok met sesamolie tot ze goudbruin zijn.
- 3Voeg de fijngesneden ui en knoflook toe en bak tot ze geurig zijn.
- 4Doe de paksoi en taugé in de wok en roerbak alles op hoog vuur gedurende 3 minuten.
- 5Voeg de gekookte mie toe aan de wok samen met de sojasaus, peper en zout en roer alles goed door.
- 6Serveer de mie direct terwijl het nog warm is.





