Roerbakgerecht
10 min
15 min

Rode Paprika Paksoi Roerbak

Dit eenvoudige roerbakgerecht combineert de zoetheid van rode paprika en de knapperige textuur van paksoi. Het is een lichte, voedzame maaltijd die in slechts 30 minuten op tafel staat. Perfect voor een doordeweekse avond wanneer je iets gezonds wilt eten zonder veel gedoe in de keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Rode paprika
      stuks
    • Paksoi
      stronk
    • Rode ui
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Sesamolie
      eetlepel

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de rode paprika en rode ui in dunne reepjes. Snijd de paksoi in stukken en hak de knoflook fijn.
    • 2
      Verhit de sesamolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de rode ui en knoflook toe en bak deze 2 minuten.
    • 3
      Voeg de rode paprika toe en roerbak dit ongeveer 5 minuten tot ze zacht beginnen te worden.
    • 4
      Doe de paksoi erbij en giet de sojasaus eroverheen. Roerbak nog eens 5 minuten totdat de paksoi geslonken is.
    • 5
      Serveer het gerecht meteen, eventueel met gestoomde rijst of noedels.
2025 © Eerlijk Eten