Roerbakschotel
10 min
15 min
Pittige Courgette Rundergehakt Stir-fry

Dit gerecht combineert malse rundergehakt met knapperige courgette en een pittige mix van rode peper en gember. Deze snelle en eenvoudige roerbakschotel is perfect voor doordeweeks en zit boordevol smaak!
Personen
-
+
Ingrediënten
- Rundergehakt300 gram
- Courgette2 stuks
- Gember1 stuk
- Rode peper1 stuk
- Sojasaus4 eetlepels
- Gemalen komijn1 theelepel
- Gemalen koriander1 theelepel
- Zonnebloemolie2 eetlepels
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de courgette in halve maantjes en hak de gember en rode peper fijn.
- 2Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en voeg het rundergehakt toe. Bak het gehakt rul in ongeveer 5 minuten.
- 3Voeg de gehakte gember en rode peper toe aan het gehakt en bak dit nog 2 minuten mee.
- 4Voeg de courgette, sojasaus, gemalen komijn en koriander toe en roerbak alles samen nog 8 minuten tot de courgette beetgaar is.