Roerbakschotel
10 min
15 min

Pittige Courgette Rundergehakt Stir-fry

Dit gerecht combineert malse rundergehakt met knapperige courgette en een pittige mix van rode peper en gember. Deze snelle en eenvoudige roerbakschotel is perfect voor doordeweeks en zit boordevol smaak!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Rundergehakt
      300 gram
    • Courgette
      stuks
    • Gember
      stuk
    • Rode peper
      stuk
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Gemalen komijn
      theelepel
    • Gemalen koriander
      theelepel
    • Zonnebloemolie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de courgette in halve maantjes en hak de gember en rode peper fijn.
    • 2
      Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en voeg het rundergehakt toe. Bak het gehakt rul in ongeveer 5 minuten.
    • 3
      Voeg de gehakte gember en rode peper toe aan het gehakt en bak dit nog 2 minuten mee.
    • 4
      Voeg de courgette, sojasaus, gemalen komijn en koriander toe en roerbak alles samen nog 8 minuten tot de courgette beetgaar is.
2025 © Eerlijk Eten