Roerbakgerecht
10 min
20 min

Italiaanse Bleekselderij Gehakt Sensatie

Dit eenvoudige gerecht combineert sappig gehakt met knapperige bleekselderij en klassieke Italiaanse kruiden. In slechts 30 minuten breng je een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel. Perfect voor een doordeweekse avond met weinig tijd en veel honger.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Gehakt
      400 gram
    • Bleekselderij
      stengels
    • Wortelen
      stuks
    • Ui
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Italiaanse kruiden
      theelepels
    • Tomatenpuree
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      0.5 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de bleekselderij en wortelen in dunne plakjes.
    • 2
      Hak de ui en knoflook fijn.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
    • 4
      Voeg de ui en knoflook toe en fruit ze tot ze glazig zijn.
    • 5
      Doe het gehakt in de pan en bak het rul.
    • 6
      Voeg bleekselderij, wortelen en Italiaanse kruiden toe aan het gehakt.
    • 7
      Roer de tomatenpuree erdoor en laat het geheel 10 minuten pruttelen.
    • 8
      Breng op smaak met zout en peper.
2025 © Eerlijk Eten