Roerbakgerecht
10 min
20 min
Italiaanse Bleekselderij Gehakt Sensatie

Dit eenvoudige gerecht combineert sappig gehakt met knapperige bleekselderij en klassieke Italiaanse kruiden. In slechts 30 minuten breng je een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel. Perfect voor een doordeweekse avond met weinig tijd en veel honger.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Gehakt400 gram
- Bleekselderij4 stengels
- Wortelen2 stuks
- Ui1 stuk
- Knoflook2 teentjes
- Olijfolie2 eetlepels
- Italiaanse kruiden2 theelepels
- Tomatenpuree2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper0.5 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de bleekselderij en wortelen in dunne plakjes.
- 2Hak de ui en knoflook fijn.
- 3Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
- 4Voeg de ui en knoflook toe en fruit ze tot ze glazig zijn.
- 5Doe het gehakt in de pan en bak het rul.
- 6Voeg bleekselderij, wortelen en Italiaanse kruiden toe aan het gehakt.
- 7Roer de tomatenpuree erdoor en laat het geheel 10 minuten pruttelen.
- 8Breng op smaak met zout en peper.