Wraps
15 min
15 min

Wraps Met Kipfilet, Avocado en Tomaat

Deze eenvoudige wraps zijn gevuld met sappige kipfilet, romige avocado en frisse tomaat. Perfect voor een snel maar smakelijk avondeten waarbij je niet lang in de keuken hoeft te staan. Serveer met een frisse salade of Mexicaanse saus voor extra pit.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kipfilet
      stuks
    • Avocado
      stuks
    • Tomaat
      stuks
    • Wraps
      stuks
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Limoensap
      eetlepel
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel
    • Rucola
      50 gram

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de kipfilet in reepjes en bak ze in olijfolie met zout en peper tot ze gaar zijn.
    • 2
      Schil en ontpit de avocado, en snijd deze in plakjes. Snijd ook de tomaten in dunne schijfjes.
    • 3
      Besprenkel de avocado en tomaat met limoen sap voor een frisse smaak.
    • 4
      Warm de wraps kort op in een droge koekenpan of magnetron.
    • 5
      Beleg elke wrap met een handje rucola, kipreepjes, avocado en tomaat.
    • 6
      Vouw de wraps stevig dicht en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten