Hoofdgerecht
15 min
30 min

Romige Bulgur Met Rundergehakt En Knolselderij

Dit gerecht combineert de hartigheid van rundergehakt met de zachte smaak van knolselderij en de voedzame textuur van bulgur. Het geheel wordt afgemaakt met een romige saus van kruiden en specerijen, waarbij elke hap een smaakvolle ervaring biedt.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Rundergehakt
      500 gram
    • Knolselderij
      stuks
    • Bulgur
      200 gram
    • Ui
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Room
      200 milliliter
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel
    • Paprikapoeder
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de knolselderij en ui in kleine blokjes en hak de knoflook fijn.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan en bak het rundergehakt tot het bruin is.
    • 3
      Voeg de ui, knolselderij en knoflook toe aan de pan en bak tot ze zacht zijn.
    • 4
      Strooi zout, peper, en paprikapoeder over het gehaktmengsel en roer goed door.
    • 5
      Voeg de bulgur toe, roer even door en voeg dan de room toe. Laat het geheel sudderen totdat de bulgur gaar is.
    • 6
      Serveer het gerecht warm, eventueel gegarneerd met verse kruiden.
2025 © Eerlijk Eten