Hoofdgerecht
15 min
30 min
Romige Bulgur Met Rundergehakt En Knolselderij

Dit gerecht combineert de hartigheid van rundergehakt met de zachte smaak van knolselderij en de voedzame textuur van bulgur. Het geheel wordt afgemaakt met een romige saus van kruiden en specerijen, waarbij elke hap een smaakvolle ervaring biedt.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Rundergehakt500 gram
- Knolselderij1 stuks
- Bulgur200 gram
- Ui1 stuks
- Knoflook2 teentjes
- Olijfolie2 eetlepels
- Room200 milliliter
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
- Paprikapoeder1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de knolselderij en ui in kleine blokjes en hak de knoflook fijn.
- 2Verhit de olijfolie in een grote pan en bak het rundergehakt tot het bruin is.
- 3Voeg de ui, knolselderij en knoflook toe aan de pan en bak tot ze zacht zijn.
- 4Strooi zout, peper, en paprikapoeder over het gehaktmengsel en roer goed door.
- 5Voeg de bulgur toe, roer even door en voeg dan de room toe. Laat het geheel sudderen totdat de bulgur gaar is.
- 6Serveer het gerecht warm, eventueel gegarneerd met verse kruiden.