Romige Chocolade Mousse Verrukking
Personen
-
+
Ingrediënten
- Slagroom250 ml
- Chocolade callets150 g
- Vanille extract1 tl
- Poedersuiker50 g
Aan de slag
- 1Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en het vanille extract in een grote kom.
- 2Smelt de chocolade callets au bain-marie of in de magnetron en laat ze iets afkoelen.
- 3Spatel de gesmolten chocolade voorzichtig door de slagroom tot alles goed gemengd is.
- 4Verdeel de mousse over dessertglazen en laat minstens 15 minuten opstijven in de koelkast voor het serveren.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten