Nagerecht
15 min
0 min

Romige Chocolade Mousse Verrukking

Deze snelle en eenvoudige chocolademousse is perfect voor een heerlijk nagerecht. Met slechts een paar ingrediënten zoals slagroom en chocolade callets, creëer je een zijdezachte mousse die smelt in je mond. Perfect voor elke gelegenheid en klaar binnen 30 minuten!
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Slagroom
      250 ml
    • Chocolade callets
      150 g
    • Vanille extract
      tl
    • Poedersuiker
      50 g

    Aan de slag

    • 1
      Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en het vanille extract in een grote kom.
    • 2
      Smelt de chocolade callets au bain-marie of in de magnetron en laat ze iets afkoelen.
    • 3
      Spatel de gesmolten chocolade voorzichtig door de slagroom tot alles goed gemengd is.
    • 4
      Verdeel de mousse over dessertglazen en laat minstens 15 minuten opstijven in de koelkast voor het serveren.

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
2024 © Eerlijk Eten