Roerbakschotel
10 min
20 min

Snelle Oosterse Picanha Roerbak

Deze snelle Oosterse picanha roerbak is een perfecte keuze voor een heerlijk diner binnen 30 minuten. De combinatie van witte kool, champignons, en picanha levert een smaakvolle en voedzame maaltijd op, die eenvoudig te bereiden is. De Oosterse smaken zorgen voor een exotische twist.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Picanha
      300 gram
    • Witte kool
      200 gram
    • Champignon
      150 gram
    • Ui
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Verse gember
      stukje
    • Zonnebloemolie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de picanha in dunne reepjes en marineer deze met sojasaus en een theelepel sesamolie.
    • 2
      Snijd de witte kool en champignons in dunne plakjes, snipper de ui en hak de knoflook fijn.
    • 3
      Verhit de zonnebloemolie in een wokpan en bak de picanha snel bruin aan beide zijden.
    • 4
      Haal de picanha uit de pan en roerbak de ui, knoflook en gember kort aan in dezelfde pan.
    • 5
      Voeg de witte kool en champignons toe en roerbak 5 minuten tot de groenten zacht zijn.
    • 6
      Doe de picanha terug in de pan en meng alles goed door elkaar. Serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten