Roerbakschotel
10 min
20 min
Snelle Oosterse Picanha Roerbak

Deze snelle Oosterse picanha roerbak is een perfecte keuze voor een heerlijk diner binnen 30 minuten. De combinatie van witte kool, champignons, en picanha levert een smaakvolle en voedzame maaltijd op, die eenvoudig te bereiden is. De Oosterse smaken zorgen voor een exotische twist.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Picanha300 gram
- Witte kool200 gram
- Champignon150 gram
- Ui1 stuks
- Knoflook2 teentjes
- Sojasaus3 eetlepels
- Sesamolie1 eetlepel
- Verse gember1 stukje
- Zonnebloemolie2 eetlepels
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de picanha in dunne reepjes en marineer deze met sojasaus en een theelepel sesamolie.
- 2Snijd de witte kool en champignons in dunne plakjes, snipper de ui en hak de knoflook fijn.
- 3Verhit de zonnebloemolie in een wokpan en bak de picanha snel bruin aan beide zijden.
- 4Haal de picanha uit de pan en roerbak de ui, knoflook en gember kort aan in dezelfde pan.
- 5Voeg de witte kool en champignons toe en roerbak 5 minuten tot de groenten zacht zijn.
- 6Doe de picanha terug in de pan en meng alles goed door elkaar. Serveer direct.