Stoofschotel
10 min
20 min

Snelle Rundergehakt Andijvie Stoof

Deze makkelijke stoofschotel combineert de rijke smaak van rundergehakt met frisse andijvie en bosui. Perfect voor een doordeweeks diner met een Hollandse twist, dat in slechts 30 minuten op tafel staat. Ideaal voor liefhebbers van eenvoudig comfort food.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Rundergehakt
      300 gram
    • Andijvie
      300 gram
    • Bosui
      stuks
    • Aardappelen
      500 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Aan de slag

    • 1
      Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
    • 2
      Kook de aardappelblokjes in een pan met water en een snufje zout gedurende 10 minuten.
    • 3
      Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt rul.
    • 4
      Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en hak de knoflook fijn. Voeg deze toe aan de pan met gehakt.
    • 5
      Voeg de andijvie toe aan de pan en roerbak kort, zodat het slinkt. Breng op smaak met zout en peper.
    • 6
      Giet de aardappelen af en meng deze door de gehakt-andijviemix. Serveer direct.

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten

Producten dit recept:

2024 © Eerlijk Eten