Snelle Rundergehakt Andijvie Stoof
Personen
-
+
Ingrediënten
- Rundergehakt300 gram
- Andijvie300 gram
- Bosui3 stuks
- Aardappelen500 gram
- Olijfolie2 eetlepels
- Knoflook2 teentjes
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
Aan de slag
- 1Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
- 2Kook de aardappelblokjes in een pan met water en een snufje zout gedurende 10 minuten.
- 3Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt rul.
- 4Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en hak de knoflook fijn. Voeg deze toe aan de pan met gehakt.
- 5Voeg de andijvie toe aan de pan en roerbak kort, zodat het slinkt. Breng op smaak met zout en peper.
- 6Giet de aardappelen af en meng deze door de gehakt-andijviemix. Serveer direct.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten