Ovenschotel
10 min
20 min
Romige Kip Lasagne met Paprika

Deze romige kip lasagne is eenvoudig en snel te maken. Met gerookte kip, bechamelsaus, en kleurrijke paprika is dit gerecht zowel een lust voor het oog als de smaakpapillen. De lasagnebladen maken het geheel compleet. Ideaal voor een snelle doordeweekse maaltijd met een Italiaanse flair.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Gerookte kip200 gram
- Bechamelsaus300 milliliter
- Paprika1 stuks
- Champignons150 gram
- Lasagnebladen6 stuks
- Mozzarella150 gram
- Olijfolie1 eetlepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- 2Snijd de paprika en champignons in dunne plakjes.
- 3Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de paprika en champignons kort tot ze zacht zijn.
- 4Voeg de gerookte kip toe aan de pan en bak even mee.
- 5Begin met het samenstellen van de lasagne door een laagje bechamelsaus in een ovenschaal te gieten. Leg er lasagnebladen op, gevolgd door een deel van het kipmengsel.
- 6Herhaal deze lagen en eindig met lasagnebladen en een flinke laag bechamelsaus.
- 7Bestrooi met mozzarella en bak in de oven gedurende 20 minuten totdat de bovenkant goudbruin is.
- 8Laat de lasagne een paar minuten rusten voordat je hem aansnijdt en serveert.