Ovenschotel
10 min
20 min

Romige Kip Lasagne met Paprika

Deze romige kip lasagne is eenvoudig en snel te maken. Met gerookte kip, bechamelsaus, en kleurrijke paprika is dit gerecht zowel een lust voor het oog als de smaakpapillen. De lasagnebladen maken het geheel compleet. Ideaal voor een snelle doordeweekse maaltijd met een Italiaanse flair.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Gerookte kip
      200 gram
    • Bechamelsaus
      300 milliliter
    • Paprika
      stuks
    • Champignons
      150 gram
    • Lasagnebladen
      stuks
    • Mozzarella
      150 gram
    • Olijfolie
      eetlepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
    • 2
      Snijd de paprika en champignons in dunne plakjes.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de paprika en champignons kort tot ze zacht zijn.
    • 4
      Voeg de gerookte kip toe aan de pan en bak even mee.
    • 5
      Begin met het samenstellen van de lasagne door een laagje bechamelsaus in een ovenschaal te gieten. Leg er lasagnebladen op, gevolgd door een deel van het kipmengsel.
    • 6
      Herhaal deze lagen en eindig met lasagnebladen en een flinke laag bechamelsaus.
    • 7
      Bestrooi met mozzarella en bak in de oven gedurende 20 minuten totdat de bovenkant goudbruin is.
    • 8
      Laat de lasagne een paar minuten rusten voordat je hem aansnijdt en serveert.
2025 © Eerlijk Eten