Stoofschotel
10 min
20 min

Pittig Stoofvlees met Gember Bier

Dit makkelijke gerecht combineert de rijke smaken van stoofvlees met de pittige en zoete tonen van gemberbier. De combinatie zorgt voor een smaakexplosie en is in slechts 30 minuten klaar. Perfect voor een avondje uitproberen van iets nieuws!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Stoofvlees
      500 gram
    • Gemberbier
      500 milliliter
    • Ui
      stuk
    • Paprika
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Peper
      theelepel
    • Zout
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de ui en paprika in fijne stukjes en hak de knoflook fijn.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de ui, paprika en knoflook.
    • 3
      Voeg het stoofvlees toe en bak het aan alle kanten bruin.
    • 4
      Schenk het gemberbier en de sojasaus in de pan en voeg peper en zout toe.
    • 5
      Laat het geheel circa 20 minuten sudderen tot het vlees gaar is.
2025 © Eerlijk Eten