Stoofschotel
10 min
20 min
Pittig Stoofvlees met Gember Bier

Dit makkelijke gerecht combineert de rijke smaken van stoofvlees met de pittige en zoete tonen van gemberbier. De combinatie zorgt voor een smaakexplosie en is in slechts 30 minuten klaar. Perfect voor een avondje uitproberen van iets nieuws!
Personen
-
+
Ingrediënten
- Stoofvlees500 gram
- Gemberbier500 milliliter
- Ui1 stuk
- Paprika1 stuk
- Knoflook2 teentjes
- Olijfolie2 eetlepels
- Sojasaus2 eetlepels
- Peper1 theelepel
- Zout1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de ui en paprika in fijne stukjes en hak de knoflook fijn.
- 2Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de ui, paprika en knoflook.
- 3Voeg het stoofvlees toe en bak het aan alle kanten bruin.
- 4Schenk het gemberbier en de sojasaus in de pan en voeg peper en zout toe.
- 5Laat het geheel circa 20 minuten sudderen tot het vlees gaar is.