Rijstschotel
10 min
20 min

Paksoi en Knoflook Rijstschotel

Deze heerlijke Paksoi en Knoflook Rijstschotel is perfect voor een snelle, voedzame maaltijd. Met verse paksoi, geurende knoflook en zachte rijst is het een gerecht dat eenvoudig te maken is en vol van smaak. Ideaal voor doordeweeks, en klaar in slechts 30 minuten!
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Paksoi
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Ui
      stuk
    • Zonnebloemolie
      eetlepels
    • Jasmijnrijst
      200 gram
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Sesamolie
      theelepel
    • Zout
      snufje

    Aan de slag

    • 1
      Kook de jasmijnrijst volgens de instructies op de verpakking.
    • 2
      Snijd de ui en paksoi in fijne stukken. Hak de knoflook fijn.
    • 3
      Verwarm de zonnebloemolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
    • 4
      Voeg de gesneden paksoi toe en roerbak 5 minuten.
    • 5
      Meng de gekookte rijst door de groenten in de pan.
    • 6
      Voeg de sojasaus, sesamolie en een snufje zout toe en meng goed door.
    • 7
      Serveer de rijstschotel warm.

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten

Producten dit recept:

2024 © Eerlijk Eten