Paksoi en Knoflook Rijstschotel
Personen
-
+
Ingrediënten
- Paksoi2 stuks
- Knoflook4 teentjes
- Ui1 stuk
- Zonnebloemolie2 eetlepels
- Jasmijnrijst200 gram
- Sojasaus2 eetlepels
- Sesamolie1 theelepel
- Zout1 snufje
Aan de slag
- 1Kook de jasmijnrijst volgens de instructies op de verpakking.
- 2Snijd de ui en paksoi in fijne stukken. Hak de knoflook fijn.
- 3Verwarm de zonnebloemolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
- 4Voeg de gesneden paksoi toe en roerbak 5 minuten.
- 5Meng de gekookte rijst door de groenten in de pan.
- 6Voeg de sojasaus, sesamolie en een snufje zout toe en meng goed door.
- 7Serveer de rijstschotel warm.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten