Pasta
10 min
20 min

Snel Tagliatelle Met Courgette En Gehakt

Dit gerecht combineert heerlijke tagliatelle met sappig gehakt en verse courgette. Simpele smaken worden versterkt door de toevoeging van ui en tomatenpuree, terwijl sesamolie een subtiele twist biedt. Ideaal voor een doordeweeks diner dat snel op tafel staat.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Tagliatelle
      250 gram
    • Gehakt
      300 gram
    • Courgette
      stuk
    • Ui
      stuk
    • Tomatenpuree
      eetlepels
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Olijfolie
      eetlepel
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      0.5 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking tot deze al dente is. Giet af en zet apart.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui toe en bak tot deze glazig is.
    • 3
      Voeg het gehakt toe aan de pan en bak het rul. Voeg de tomatenpuree en sesamolie toe en roer goed door.
    • 4
      Snijd de courgette in dunne halve maantjes en voeg deze toe aan het gehaktmengsel. Bak totdat de courgette zacht is.
    • 5
      Breng het geheel op smaak met zout en peper. Meng de gekookte tagliatelle door de saus en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten