Pasta
10 min
20 min

Strozzapreti met Kalfsworst en Basilicum

Geniet van een heerlijke Italiaanse pasta met verse strozzapreti, kalfsworst en geurige basilicum. Dit gerecht combineert eenvoud met rijke smaken en is perfect voor een doordeweekse avond. Binnen 30 minuten op tafel, een warme en uitnodigende maaltijd die iedereen zal waarderen.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Verse strozzapreti
      500 gram
    • Kalfsworst
      stuks
    • Verse basilicum
      bos
    • Buffelmozzarella
      250 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Zongedroogde tomaten
      100 gram
    • Parmezaanse kaas
      100 gram

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de strozzapreti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet opzij.
    • 2
      Verwarm olijfolie in een grote koekenpan. Pers de knoflook en bak kort aan.
    • 3
      Voeg de kalfsworst toe, snijd in stukjes en bak deze tot ze goudbruin zijn.
    • 4
      Voeg de zongedroogde tomaten toe en laat ze kort meebakken.
    • 5
      Meng de gekookte strozzapreti door de saus. Voeg basilicum en gescheurde buffelmozzarella toe.
    • 6
      Serveer met geraspte Parmezaanse kaas en een paar extra blaadjes basilicum.
2025 © Eerlijk Eten