Wraps
10 min
20 min
Zomerse Kipwraps met frisse paprika

Deze zomerse wraps zijn gevuld met sappige kip, knapperige paprika en pittige lente-ui. Ideaal voor een snelle en gezonde maaltijd. Het gerecht is een perfecte keuze voor een lichte diner geïnspireerd door de Mexicaanse keuken. Binnen 30 minuten klaar!
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kipfilet2 stuks
- Paprika1 stuk
- Lente-ui3 stuks
- Tomaat2 stuks
- Volkoren wraps4 stuks
- Olijfolie2 eetlepels
- Limoensap1 eetlepel
- Zout1 theelepel
- Peper1 snufje
- Ijsbergsla
- Peterselie
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de kipfilet in reepjes en breng op smaak met zout en peper.
- 2Verhit olijfolie in een pan en bak de kip goudbruin en gaar in ongeveer 10 minuten.
- 3Snijd ondertussen de paprika en tomaten in dunne reepjes en hak de lente-ui fijn.
- 4Verwarm de wraps volgens de instructies op de verpakking.
- 5Beleg de wraps met de gebakken kip, paprika, tomaat en lente-ui.
- 6Besprenkel alles met limoensap voor een frisse touch. Rol de wraps strak op en serveer direct.