Hoofdgerecht
10 min
20 min

Sappige Biefstuk met Knoflookrijst

Geniet van een snel en smaakvol diner met sappige biefstuk, heerlijk gecombineerd met aromatische knoflookrijst. Dit gerecht is binnen 30 minuten klaar en brengt de oosterse keuken op jouw bord.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Knoflook
      teentjes
    • Rijst
      200 gram
    • Biefstuk
      stuks

    Aan de slag

    • 1
      Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en hak ondertussen de knoflook fijn.
    • 2
      Verhit een beetje olie in een pan en bak de biefstuk aan beide kanten goudbruin, ongeveer 4 minuten per kant. Haal uit de pan en laat 5 minuten rusten.
    • 3
      Voeg de gehakte knoflook toe aan de pan en bak deze kort aan. Meng de knoflook door de gekookte rijst.
    • 4
      Serveer de biefstuk met de knoflookrijst. Eet smakelijk!

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten

Producten dit recept:

2024 © Eerlijk Eten