Personen
-
+
Ingrediënten
- Knoflook3 teentjes
- Rijst200 gram
- Biefstuk2 stuks
Aan de slag
- 1Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en hak ondertussen de knoflook fijn.
- 2Verhit een beetje olie in een pan en bak de biefstuk aan beide kanten goudbruin, ongeveer 4 minuten per kant. Haal uit de pan en laat 5 minuten rusten.
- 3Voeg de gehakte knoflook toe aan de pan en bak deze kort aan. Meng de knoflook door de gekookte rijst.
- 4Serveer de biefstuk met de knoflookrijst. Eet smakelijk!
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten