Eenpansgerecht
10 min
20 min
Ossenhaas Met Geroosterde Groenten
Een eenvoudig te bereiden diner waarin malse ossenhaas gecombineerd wordt met pittig geroosterde aardappelen, broccoli, courgette, ui en champignons. Een voedzame en kleurrijke maaltijd binnen 30 minuten op tafel.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Ossenhaas2 stuks
- Aardappelen4 stuks
- Broccoli1 stronk
- Courgette1 stuks
- Ui1 stuks
- Champignons200 gram
- Olijfolie3 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
- Knoflookpoeder1 theelepel
- Paprikapoeder1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- 2Snijd de aardappelen in blokjes en verdeel ze over een bakplaat. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder en hussel goed door elkaar.
- 3Rooster de aardappelen 10 minuten in de voorverwarmde oven.
- 4Snijd de broccoli in roosjes, de courgette in halve maantjes, de ui in ringen en de champignons in plakjes.
- 5Haal de bakplaat uit de oven en voeg de broccoli, courgette, ui en champignons toe. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en hussel alles goed door elkaar. Rooster nog eens 10 minuten.
- 6Verhit ondertussen een koekenpan op hoog vuur en schroei de ossenhaas in 2 minuten per kant goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
- 7Haal de groenten uit de oven en serveer samen met de ossenhaas direct op borden.