Eenpansgerecht
10 min
20 min

Ossenhaas Met Geroosterde Groenten

Een eenvoudig te bereiden diner waarin malse ossenhaas gecombineerd wordt met pittig geroosterde aardappelen, broccoli, courgette, ui en champignons. Een voedzame en kleurrijke maaltijd binnen 30 minuten op tafel.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Ossenhaas
      stuks
    • Aardappelen
      stuks
    • Broccoli
      stronk
    • Courgette
      stuks
    • Ui
      stuks
    • Champignons
      200 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel
    • Knoflookpoeder
      theelepel
    • Paprikapoeder
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
    • 2
      Snijd de aardappelen in blokjes en verdeel ze over een bakplaat. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder en hussel goed door elkaar.
    • 3
      Rooster de aardappelen 10 minuten in de voorverwarmde oven.
    • 4
      Snijd de broccoli in roosjes, de courgette in halve maantjes, de ui in ringen en de champignons in plakjes.
    • 5
      Haal de bakplaat uit de oven en voeg de broccoli, courgette, ui en champignons toe. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en hussel alles goed door elkaar. Rooster nog eens 10 minuten.
    • 6
      Verhit ondertussen een koekenpan op hoog vuur en schroei de ossenhaas in 2 minuten per kant goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
    • 7
      Haal de groenten uit de oven en serveer samen met de ossenhaas direct op borden.
2025 © Eerlijk Eten