Visgerecht
10 min
20 min
Mediterrane Kabeljauw en Courgette Gemak

Geniet van deze snelle en gezonde mediterraanse maaltijd met kabeljauw en courgette, aangevuld met heerlijke kruiden. Perfect voor een doordeweekse avond wanneer je weinig tijd hebt, maar toch iets lekkers en voedzaams wilt eten.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kabeljauwfilets2 stuks
- Courgette1 stuk
- Tomaat2 stuks
- Olijfolie2 eetlepels
- Knoflook2 teentjes
- Citroen0.5 stuk
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
- Verse basilicum5 blaadjes
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- 2Snijd de courgette en tomaten in dunne plakjes.
- 3Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie.
- 4Verdeel de knoflook, in dunne plakjes gesneden, over de kabeljauw.
- 5Leg de courgette- en tomatenplakjes rondom de kabeljauw in de ovenschaal.
- 6Bestrooi alles met zout en peper naar smaak.
- 7Bak de schaal 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de kabeljauw gaar is en de groenten zacht zijn.
- 8Besprenkel voor het serveren met citroensap en garneer met verse basilicum.


