Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snij de kippendijfilet in mooie blokjes: niet te klein, ongeveer zo groot als een luciferdoosje. Kruid de kip met zout en peper (en eventueel wat knoflookpoeder). Laat even staan zodat het er lekker intrekt.
- 2Strooi flink veel bloem in een bak en schep de gekruide kipendijen erdoor zodat ze mooi bedekt zijn met een wit laagje.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten