Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in water met zout in ongeveer 20 minuten gaar.
- 2Meng het rundergehakt met de fijngesneden ui, knoflook, mosterd, het ei, paneermeel, zout en peper. Vorm er kleine balletjes van. Verhit boter of olie in een pan en bak de gehaktballetjes rondom bruin en gaar in ongeveer 10-15 minuten op middelhoog vuur.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in water met zout in ongeveer 20 minuten gaar.
- 2Meng het rundergehakt met de fijngesneden ui, knoflook, mosterd, het ei, paneermeel, zout en peper. Vorm er kleine balletjes van. Verhit boter of olie in een pan en bak de gehaktballetjes rondom bruin en gaar in ongeveer 10-15 minuten op middelhoog vuur.