Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Arroz con Pollo, ofwel 'rijst met kip' in het Spaans
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng de komijn, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Wrijf de kipfiletstukken in met dit kruidenmengsel.
- 2Verhit de olijfolie in een grote, diepe koekenpan of braadpan op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak tot ze goudbruin zijn aan beide kanten. Haal de kip uit de pan en zet opzij.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng de komijn, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Wrijf de kipfiletstukken in met dit kruidenmengsel.
- 2Verhit de olijfolie in een grote, diepe koekenpan of braadpan op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak tot ze goudbruin zijn aan beide kanten. Haal de kip uit de pan en zet opzij.