Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Voorbereiding van de asperges: Schil de asperges vanaf vlak onder het kopje naar beneden en snijd het houtige uiteinde (ongeveer 2 cm) af. Leg de asperges in een pan met kokend water en wat zout en breng ze weer aan de kook. Kook ze 4-5 minuten en zet daarna het vuur uit. Laat de asperges nog 10-15 minuten in het hete water liggen zodat ze nog een lekkere bite houden.
- 2Krieltjes koken: Was de krieltjes en kook ze in een aparte pan met gezouten water. Afhankelijk van de grootte moeten ze ongeveer 15-20 minuten koken, of tot ze gaar zijn. Giet ze af als ze klaar zijn en houd ze warm. Als je wil kan je ze natuurlijk ook bakken maar bij dit gerecht horen de krieltjes gekookt te worden.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten