Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Neem een grote soeppan met dikke bodem en zet op laag vuur. Smelt langzaam de roomboter en voeg dan het fijngesneden sjalotje toe met een snufje zout. Fruit heel zachtjes en op laag vuur aan voor zo’n 5-6 minuten. De sjalot mag niet bruin worden anders krijgt je soep een bruine kleur.
- 2Voeg nu de schillen en kontjes van de asperges toe. Bak even kort aan en roer even om, laat dit ook niet bruin worden!

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten