Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Aan de slag
- 1Snij de aubergines in de lengte in dunne plakken (van ongeveer 0,5 cm dik).
- 2Bestrooi beide kanten van elke plak met zout en laat ze 15 minuten rusten. Dit helpt om het overtollige vocht en bitterheid uit de aubergine te trekken.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snij de aubergines in de lengte in dunne plakken (van ongeveer 0,5 cm dik).
- 2Bestrooi beide kanten van elke plak met zout en laat ze 15 minuten rusten. Dit helpt om het overtollige vocht en bitterheid uit de aubergine te trekken.