Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het vlees minstens een half uur voor de bereiding in de koelkast te koelen, of laat het niet helemaal ontdooien, zodat het stevig genoeg is om te snijden. Snijd het vlees met een scherp mes in zeer kleine dobbelsteentjes. Het is belangrijk om het vlees met de hand te snijden omdat je zo de structuur van de biefstuk behoudt, wat resulteert in een betere textuur en smaak. Een vleesmolen of keukenmachine maakt het vlees te fijn en de textuur papperig.
- 2In een middelgrote mengkom, combineer de fijngehakte biefstuk met de sjalot, kappertjes en augurken. Voeg de Dijon mosterd, olijfolie, Worcestersaus en Tabasco toe. Meng voorzichtig met een vork of lepel om de ingrediënten goed te combineren zonder het vlees te pletten.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het vlees minstens een half uur voor de bereiding in de koelkast te koelen, of laat het niet helemaal ontdooien, zodat het stevig genoeg is om te snijden. Snijd het vlees met een scherp mes in zeer kleine dobbelsteentjes. Het is belangrijk om het vlees met de hand te snijden omdat je zo de structuur van de biefstuk behoudt, wat resulteert in een betere textuur en smaak. Een vleesmolen of keukenmachine maakt het vlees te fijn en de textuur papperig.
- 2In een middelgrote mengkom, combineer de fijngehakte biefstuk met de sjalot, kappertjes en augurken. Voeg de Dijon mosterd, olijfolie, Worcestersaus en Tabasco toe. Meng voorzichtig met een vork of lepel om de ingrediënten goed te combineren zonder het vlees te pletten.