Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Laat de bavette op kamertemperatuur komen en snijd vervolgens in dunne reepjes tegen de draad in. Maak dan de uien schoon en snijd ze in dunne ringen. Schil vervolgens de gember en rasp deze fijn. Hak dan de koriander en bieslook fijn en snijd ook de bosui in dunne ringetjes.
- 2Verhit als eerstvolgende stap een grote wok op het vuur en doe daarin de arachideolie. Bestrooi de bavette reepjes met wat zout en versgemalen peper en roerbak daarna gedurende twee tot maximaal drie minuten opeen hoog vuur in de wok. Schep uit de wok en laat even apart in een bakje rusten. Doe de rode uiringen in de wok en bak op een hoog vuur totdat ze gaan glanzen.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten