Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het koken van de aardappelen in hun schil in gezouten water tot ze gaar zijn, ongeveer 20-30 minuten afhankelijk van de grootte van de aardappelen.
- 2Tijdens het koken van de aardappelen, bereid je de tomatensaus. Halveer de trostomaatjes en verwijder de zaadjes. Verhit de olijfolie in een pan, voeg de knoflook toe en bak tot het goudbruin is. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met zout, peper en een snufje suiker. Laat het geheel sudderen tot de tomaten zacht zijn en de saus is ingedikt, dit duurt ongeveer 20-30 minuten.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten