Personen
-
+
Ingrediënten
- Biefstuk150 g
- Zout1 snufje
- Peper1 snufje
- Roomboter25 g
- Aardappelen200 g
- Knoflook2 stuks
- Peterselie15 g
- Champignons200 g
- Citroen0.5 stuks
- Gedroogde tijm1 snufje
- Panko25 g
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op grillstand 200 graden Celsius.
- 2Schil de aardappelen en snijd deze in plakken. Kook de aardappel plakken beetgaar en water met zout.
- 3Giet de aardappelen af en laat deze uitstomen. Bak deze vervolgens goud bruin in een koekenpan met wat olijfolie.
- 4Verwijder de steeltjes van de champignons, trek deze er voorzichtig uit zodat er een holletje ontstaat. Maak een mengsel van de boter met citroenrasp. gehakte verse peterselie, geperste knoflook, gedroogde tijm, panko en peper en zout.
- 5Bak de biefstukjes met zorg ongeveer 90 seconden aan elke kant en laat deze vervolgens 3-5 minuten rusten in de aluminiumfolie.
- 6Schep de aardappelen op het bord tezamen met de gevulde champignons, haal de biefstuk uit de folie en laat het sap wat daarin is achtergebleven over de biefstuk. Eet Smakelijk