Vlees
30 min
25 min

Biefstuk met gevulde kastanje champignons en gebakken aardappeltjes

Bereid dit mooie stukje vlees met liefde en je proeft de Meditarinnee op je bord.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Biefstuk
      150 g
    • Zout
      snufje
    • Peper
      snufje
    • Roomboter
      25 g
    • Aardappelen
      200 g
    • Knoflook
      stuks
    • Peterselie
      15 g
    • Champignons
      200 g
    • Citroen
      0.5 stuks
    • Gedroogde tijm
      snufje
    • Panko
      25 g

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op grillstand 200 graden Celsius.
    • 2
      Schil de aardappelen en snijd deze in plakken. Kook de aardappel plakken beetgaar en water met zout.
    • 3
      Giet de aardappelen af en laat deze uitstomen. Bak deze vervolgens goud bruin in een koekenpan met wat olijfolie.
    • 4
      Verwijder de steeltjes van de champignons, trek deze er voorzichtig uit zodat er een holletje ontstaat. Maak een mengsel van de boter met citroenrasp. gehakte verse peterselie, geperste knoflook, gedroogde tijm, panko en peper en zout.
    • 5
      Bak de biefstukjes met zorg ongeveer 90 seconden aan elke kant en laat deze vervolgens 3-5 minuten rusten in de aluminiumfolie.
    • 6
      Schep de aardappelen op het bord tezamen met de gevulde champignons, haal de biefstuk uit de folie en laat het sap wat daarin is achtergebleven over de biefstuk. Eet Smakelijk
2025 © Eerlijk Eten